spot_img

Coliziune între două autoturisme în municipiul Rădăuți. O femeie a fost rănită FOTO

Coliziune între două autoturisme în municipiul Rădăuți. O femeie a fost rănită

Evenimentul rutier a avut loc marți dimineață în municipiul Rădăuți.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2).

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost rănită și a fost transportată la spital.

O femeie de 65 de ani din municipiul Rădăuți conducea autoturismul marca Toyota pe strada Iancu Flondor. Ajungând la intersecția cu strada Bogdan Vodă, femeia nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere autoturismului marca Volvo, pe care l-a acroșat în lateral și care era condus regulamentar din partea stângă un bărbat de 41 de ani din municipiul Rădăuți.

În urma impactului, ambele autoturisme au ajuns pe trotuarul din partea stângă, suferind avarii. În urma impactului, femeia 65 de ani a fost rănită și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite