spot_img

Țigări de contrabandă descoperite la pont, într-o gospodărie din Vicovu de Sus

AcasăEvenimentȚigări de contrabandă descoperite la pont, într-o gospodărie din Vicovu de Sus

Țigări de contrabandă descoperite la pont, într-o gospodărie din Vicovu de Sus

Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată, duminică dimineață, prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la locuința lui D. G., din orașul Vicovu de Sus, urmează să fie depozitate țigări de contrabandă.

Polițiștii s-au deplasat în zona respectivă ocazie cu care au observat lângă locuința acestuia mai multe persoane, care la vederea autospecialei de poliție au sărit gardul unui imobil și au dispărut, profitând de întuneric.

Membrii echipajului au efectuat verificări în zonă ocazie cu care au observat în curtea unui bărbat de 54 ani, din orașul Vicovu de Sus, vecinul lui D.G., mai multe urme de anvelope. Bărbatul de 54 de ani suferă de handicap grad I, are deficiențe de vorbire, auz și locomotor.

În jurul orei 07.00, oamenii legii au luat legătura cu D.G. care a declarat că bărbatul de 54 de ani este unchiul său și se află în îngrijirea sa.

Lui D.G. i s-au adus la cunoștință aspectele semnalate, ocazie cu care a declarat că permite organelor de poliție să verifice anexa locuinței unchiului său.

Cu ocazia verificării au fost identificate mai multe colete într-un colț al anexei care conțineau mai multe țigarete de proveniență extra-comunitară de diferite mărci, despre care D.G. a declarat că nu știe nimic.

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare au fost ridicate coletele ce conțineau țigaretele de proveniență extra-comunitară, și transportate la sediul poliției orașului Vicovu de Sus în vederea inventarierii.

În locuința bărbatului de 54 de ani, într-o cămară, au fost identificate în total 90.060 țigarete, în valoare totală de aproximativ 50.000 lei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „contrabandă în formă calificată”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite