spot_img

Trei persoane rănite în urma unui accident rutier pe raza localității Poiana Stampei FOTO

Trei persoane rănite în urma unui accident rutier pe raza localității Poiana Stampei.

Trei autoturisme și o autoutilitară au fost implicate într-un accident rutier pe raza localității Poiana Stampei, vineri după-amiază.

În evenimentul rutier au fost implicate șase persoane. Trei dintre acestea au fost rănite și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut

Un bărbat de 43 ani, din municipiul Roman, județul Neamț, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a intrat în coliziune cu o autoutilitară și alte două autoturisme.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului unuia dintre autoturismele acroșate, un bărbat de de 58 ani, dar și a doi pasageri de 50 și 54 de ani din autoturismul condus de acesta.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar li s-au recoltat și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de fapta de „vătămarea corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img