spot_img

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un cap de pod, la Siret

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un cap de pod, la Siret. În urma impactului o fetiță în vârstă de șapte ani, pasageră în autoturism, a fost rănită.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat de 30 de ani, din orașul Siret, conducea autoturismul marca Audi A4, pe strada Ștefan Petriceicu Vodă, din localitate, cu direcția comuna Mușenița către oraș Siret, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, respectiv a minorei de 7 ani. Fetița a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul de boli cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice ” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite