A condus fără permis o motocicletă neînmatriculată și a făcut accident. Le-a spus polițiștilor că a căzut de pe o scară

Stire din :

A condus fără permis o motocicletă neînmatriculată și a făcut accident. Le-a spus polițiștilor că a căzut de pe o scară

Luni seară, lucrătorii de poliție din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dărmănești, au fost sesizaţi că pe raza satului Pătrăuți, a avut loc un accident rutier soldat vătămarea corporală a unei persoane.

Oamenii legii s-au deplasat la locuința apelantului, situată în satul Pătrăuți, moment în care au identificat persoana vătămată ca fiind un bărbat de 27 ani, din comuna Pătrăuți, care a precizat faptul că leziunile au survenit de la o căzătură de pe o scară.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că luni, în jurul orei 18.00, bărbatul de 27 ani conducea motociclul pe un drum comunal din satul Pătrăuți, pe fondul neadaptării vitezei într-un viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu acesta, pe partea dreaptă, pe un spațiu verde.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a transportat motociclul în curte, iar după aproximativ două ore a apelat S.N.U.A.U. 112 și a precizat faptul că a căzut cu un motociclu și dorește transportul la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de data s-a stabilit că acesta nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere, iar motocicleta nu figura ca fiind înmatriculată.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, ”părăsirea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :